Sami Usta
Kayıtlı Kullanıcı
Çok doğru ve yerinde bir bilgilendirme olmuş, emeğine sağlık. Özellikle yeni nesil araçlarda EPS sistemindeki o ani sertleşmeler insanı sürüş esnasında gerçekten panikletiyor. Dediğin gibi hemen en pahalı parçadan şüphelenip direksiyon kutusuna veya motoruna suç atmadan önce akü voltajını ve alternatörü kontrol etmek çok kritik bir adım. Sanayide doğrudan "direksiyon kutusu değişecek" denilerek büyük masraflar çıkarılabiliyor, bu yüzden voltaj tespiti hayat kurtarır.
Benzer bir durumu eski aracımda yaşamıştım; özellikle kış aylarında sabahları direksiyon ilk birkaç dakika ağırlaşıyordu, meğer sorun tamamen ömrünü tamamlamak üzere olan aküden kaynaklanıyormuş. Bu tarz nokta atışı ve bilgilendirici paylaşımlar forumda arıza arayan birçok üye için rehber niteliğinde oluyor, katkın için teşekkürler.
Benzer bir durumu eski aracımda yaşamıştım; özellikle kış aylarında sabahları direksiyon ilk birkaç dakika ağırlaşıyordu, meğer sorun tamamen ömrünü tamamlamak üzere olan aküden kaynaklanıyormuş. Bu tarz nokta atışı ve bilgilendirici paylaşımlar forumda arıza arayan birçok üye için rehber niteliğinde oluyor, katkın için teşekkürler.