C0100 Arıza Kodu Anlamı ve Çözümü

C0100 Arıza Kodu Anlamı ve Çözümü

Burak Usta

Kayıtlı Kullanıcı
Puan 0
Çözümler 0
Burak Usta
Valla billahi sabah kalktığımda o lanet ses yine beynimin içinde uğulduyordu, insanı deli eden bir frekans bu hakikaten.

Tinnitus dedikleri o latince zıkkım var ya, tam olarak periferik işitme sistemimin sinirsel bir oyunu işte, anlasana.

KBB uzmanına mı görünmek lazım yoksa doğrudan nörolojiye mi koştum bilmem, audiometri testinde o desibel değerlerini görünce kafam tamamen çorba oldu tabii.

Koklear implant veya akustik nöroma şüphesiyle MR'a girdim geçen gün, o claustrophobia hissi beni bitirdi abi ya.

Subjektif kulak çınlaması dediğin şey aslında tamamen cochlea hasarından ibaret, dışarıdan kimse duymuyor ama benim içimde adeta bir jet motoru kalkıyor sanki.

Hipertansiyon ya da vasküler bozukluklar da işin tuzu biberi oluyor bazen, tansiyonum oynadıkça sesin şiddeti de artıyor çünkü.

Hangi kliniğe randevu almalıyım derken buldum kendimi otolojik patoloji uzmanının kapısında, adam sanki her şeyi biliyor gibi baktı yüzüme.

Tympanometri sonuçları temiz çıkınca sevindim mi üzüldüm mü tam kestiremedim, o sinir sıkışması ihtimali hâlâ kafamı kurcalıyor çünkü.

Geri